lördag 25 januari 2014

Riktig slitdag

Idag har det varit en riktig slitdag för oss alla. Det var nämligen så att det var dags att ösa ur hela stora lösdriften! Eftersom jag mer eller mindre inte var med förrän senare när vi började ösa in spån så får Isabell stå för den storyn ;) Själv så var jag nere med farfar i stallet för att fortsätta med eljobbet, eller projektarbetet som det egentligen är för min del. Det var också ett slitgöra på sitt vis, men inte jämförbart med ur mockningen på lång väg! Som schemat ser ut imorgon så ska elen vara klar, om det inte tänker dyka upp någon mer komplikation.

Varken Aramis eller Goliath har fått kommit med ut idag, utan de har hängt i hagen med polarna, vilket de knappast är missnöjda med! Nu har alla grabbarna i varje fall fått en ny fräsch bädd att mysa runt i bestående utav spån, det blev riktigt ljust och fint i lösdriften nu och många mular som gräver runt för att undersöka.

Givetvis så var vi inte själva idag med att mocka ur, utan det var en hög med goa fodervärdar här med som mycket tappert tog i och mockade skit hela dagen lång. Det gick ändå bra fort med mockningen, och en stor del var  att alla hjälptes åt och hade roligt! Det jag hörde utav deras tävlingar å grejor de hade för sig gör ju att man blir helt flummig, men det får Isabell berätta mer om. Kvällen avslutades med pizza och sallad för oss alla som var kvar. vi har ju några inneboende i sadelkammaren vissa helger....;)

// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar