söndag 26 januari 2014

Idag...

Är totalt slut efter dagens träningspass eller vad man ska kalla det!! Vad stod på schemat idag då?,jo mocka ur lösdriften (jippi eller inte).
Jag är sist upp ur sängen som vanligt , inga undantag här heller :P Väl där ute började de "roliga" att mocka. Efter ett tag började de bli ganska tråkigt och drygt att gå ner och tömma kärran och gå upp igen, för när man väl var uppe skulle nästa kärra tömmas. Så vi kom på en väldigt bra idé!! Vi skulle se vilka som var snabbast att tömma kärran. Mikaela och Moa var de första som vi tog tid på, men de visste inte de fören på vägen upp för backen och då fick de en väldig fart upp sista biten för att få bra tid. Sen var det Alva och Maja,Victoria och Julia, Emilia och Felicia och Jag och Thelma. Vi kollade tiden två gånger och kan väl tillägga att bästa tiden av de tio vändorna låg på 1,45 och de var Mikaela(hon var den ända med overallen kvar på) och Moa som fick den tiden. Men de var inte så mycket som skilde från de andra lagens tider. De är nog de snabbaste tio vändorna på Jan-Ols :)
Den sista vändan var jätte jobbig, jag kan inte prata för de andra men de var det för mig. När jag kom upp smakade det blod i munnen och fick ingen luft, de är ju inte varje dag man springer i full fart upp och ner för att tömma en kärra. :P
När vi hade skottat ur hela lösdriften var den bara att fylla på spån. Vet faktiskt inte riktigt hur lång tid allt detta tog idag men kanske runt 7 timmar :)

 
                                                            Snygga Ior och Erling 


 Här jobbar de för fullt!
Snyggt!! :)
 I väntan på att kärran ska komma tillbaka!

Haha, de var den dagen mer eller mindre. Alva,Victoria, Julia, Thelma och Moa red/ körde ut en sväng medan vi fodra och fyllde på vatten till de hästar och djur som var kvar på gården...
Sen var det bara vi kvar som skulle äta också, vi åt Pizza(!!) eller ja inte alla av oss Mikaela och Olivia åt något annat.

JUST NU...
Jag är ganska trött och vet inte riktigt hur detta inlägg vart men ni överlever nog :) De som står härnäst på schemat är SOVA!!!

Natti, Natti!!

// Isabell

1 kommentar: