tisdag 24 december 2013

När man talar om trollen...

Ja när man talar om trollen, när man kikade ut i morse så var det vitt på backen. hur härligt är inte det? Tyvärr så varade inte det särskilt länge då det redan har töat bort. Men ändå, det kom ju SNÖ på självaste julafton i varje fall! Och jag som gnällde igår på att det inte var någe snö, man kanske bör gnälla fler gånger`? ;)


Idag spenderas hela dagen hos mormor och morfar. hela förmiddagen har gått åt till att laga mat och fixa med diverse sysslor innan det droppar in en hel del släktingar vid tre tiden. Sen följer det vanliga med kalle anka, käka mat å till sist kommer jultomten ;) En vanlig hederlig jul med andra ord! Hästarna och de andra djuren har det bra hemma på Jan-Ols och vad jag förstått det som så får pappa vara stalldräng idag och ta hand om en hel del med sysslor x)

Men här hos mormor och morfar finns det några hönor och en tupp, så de har jag varit ute hos och gett lite smaskiga rester från frukosten, mumsigt tyckte hönsen! å katten lisa har svansat runt och kollat läget och varit den stora idolen till mina små kusiner, vår hund chuck är också en stor favorit hos barnen, vet dock inte om Chuck och Lisa uppskattar all denna extra uppmärksamhet.

Nä, snart är det slut på "kafferasten" och det är dags att fortsätta jobba på ! ;)

God jul gott folk!!!!   // Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar