fredag 20 december 2013

Blåst å regn igår

Tidig morgon, eller ja inte särskilt tidig, samma tid som alla andra skoldagar. Fast idag så är det ju lite annorlunda då det är sista skoldagen innan jullovet! In till skolan och kika på en julavslutning, sen gå tillbaka till klassrummet för att käka tårta och ha julklappsutdelning. Julklappen som jag ska bidra med är inte kreativ för fem öre, men smarrig hoppas jag!
Sen är det dags för att åka hem :D

Igår regnade det och blåste...första gruppen skulle på pröva att rida i paddocken, men den iden fick ställas in då sanden på isen hade sjunkit bort. Så det blev teori i hur man visiterar sin häst och tittar så att den mår bra, vilket också är en väldigt viktig bit! Andra gruppen fick ha fortsättning på verkning. De fick en genomgång om hovens delar och funktion och även hur man hanterar en rasp. Det går framåt för de flesta ! :)

Själv så tog jag ett verkstråk med Goliaths bakhovar igår, med lite tips av Mikaela vad jag kan tänka extra på och förbättra. Det är alltid skönt att ha någon som kan kika med jämna mellanrum så att det bara blir bättre och bättre då det alltid finns något nytt att lära eller öppna upp nya tankegångar. ;)

// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar