måndag 16 december 2013

Isgata och annan skoj!

Det har varit total isgata mer eller mindre hela helgen..det var inte förrän igår det började regna bort. Det var bara att inse att man endast kommer ner till stallet med hästarna så det var pyssel och mys som gällde. På lördagen passade jag på att göra rent i foderkammaren och häva ut alla grenar ur kaninhagen, det blev en väsentlig skillnad på både ställena!
Igår var det en regnig dag, men ändå ganska trevlig. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde...men Goliath fick komma ut och bli lite borstad och sedan ut i paddocken där vi tränad uppsittning. Det gick hur bra som helst! Skönt :) Vi hade även möte om julshowen och planerade den lite med de inblandade...det blir nog bra det här! Och så tränade vi lite på vårat nummer..hehe. Roligt!
Aramis fick vara ute i hagen hela helgen..men det ska det ändras på snarast möjliga! Han ser ut som en riktig skabbråtta nu när det har regnat och hans vita päls lyser igenom det svarta, en riktig liten zebra. Men han tycker väl att det är skönt att få lite "matteledigt"!

// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar