torsdag 21 november 2013

Invigt overallen

Igår invigde jag overallen för första gången denna säsong! Var super skönt att krypa ner i en varm heldräkt och inte frysa. Mössa och vantar fick också åka på… hur ska man klara vintern om man redan nu fryser?

Igår så kom jag hem lite senare efter att varit hos mormor och morfar och käkat lite plus träffat mamma och hennes sambo. Det var väldigt smarrigt! Jag fick skjuts hem av mamma och Fredde till Jan-Ols men eftersom det pågår vägarbete utanför infarten så tog det längre tid hem än väntat, inte minst utav att Fredde missade infart på infart, så det blev en tur genom Mossgruvan i mörkret! Men men så kan det gå, varm och gott var det i bilen i varje fall.

Väl hemma så hängde jag och Aramis på med gruppen på uteritt, dock blev det en skritt och lite joggingtur då endast 2 elever hade pannlampor och det var kolsvart ute. Ponnysarna fick ta det lugnt och vi som red/körde fick akta så att vi inte fick grenar i ögonen. Spännande! Men alla kom hem välbehållna.

Aramis var faktiskt lugn i stallet, han fick stå i en liten box med polare runt omkring sig. Han fick lite behandling av medel och en grovborstning. Han stod alldeles utmärkt vid vagnpåsättningen också, så skönt! Förhoppningsvis har han kommit ur den där jobbiga stirr perioden, man kan ju alltid hoppas!

// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar