måndag 14 oktober 2013

En mycket okej dag!

Eftersom datorn fick någon form utav låsning igår när jag tänkte skriva ett inlägg igår så får jag väl skriva det nu istället.

I helgen har det varit kanonväder och det har vi helt klart tagit vara på! Efter våran frukost så stack vi ut och mockade i stora lösdriften. Det blev totalt 3 kärror, varken mer eller mindre. Sen så tog vi in Goliath, Erling och Nelson. Vi borstade noga och länge innan vi slutligen satte upp och skrittade iväg. Vi tog oss över vägen och sen till nedre crossvägen för att slutligen knata upp till Bastkärn. Härligt väder med super sällskap, riktigt rolig tur! Hästarna var framåt och fick galoppera upp för backen mot Bastkärn. Min balans är inte på långa vägar bra ännu, men det är på god väg och större delen utav turen så så satt jag bra :)

När vi kom tillbaka så stretchade vi hästarna och släppte ut Nelson och Goliath i hagen medan Erling fick stå kvar och vänta på att bli verkad. Sen så blev det att ta ut Loke och Ymer på en promenad ut i skogen för att bland annat käka grönfoder...:)

En mycket okej dag alltså! :D

// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar