tisdag 2 september 2014

Lite blandat av diverse

Det här med bloggandet går då verkligen inte framåt, ni får helt enkelt överleva. Det är ganska dåligt med inspiration och tid för att blogga. Har ni något som ni önskar läsa om?
Just nu blir det samma sak hela tiden känns det som "det här har vi gjort idag..., det här ska hända, bla, bla, bla" helt enkelt super tråkigt att släpa sig igenom varje inlägg.

I torsdags kom det en häst som ska stå här ett tag för att sedan flytta till sitt egentliga hem. Han heter Aspe Klas och är privatägd. En riktigt fin kuse. Totte åkte hem till sin ägare i söndags, det känns väldigt tomt utan honom...:/ Det är väl ungefär det som har hänt här, ja å så Aragorn som åkte på en rejäl hovböld och fick feber. Men bölden kom ut under natten till idag så idag är det precis som om han aldrig har haft den. Ja, det var väl ungefär det större sakerna som har hänt här...

Till helgen är det städning som står på schemat. Röjning och rensning av diverse grejor, det finns då en hel del att göra. Så helgen är räddad! Sen så lär vi klippa klövar på herrarna uppe i kaninhagen, det lär bli något att bita i.

Ja, lite snabbupdate här, ha det!

// Olivia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar