tisdag 30 september 2014

Körturer med bland annat Ior

Igår körde vi ut och likaså idag. Aramis fick gå framför vagn igår och bakom vagn idag. Lika skötsam som vanligt. Båda turerna var till banvallen, fast måndagens tur blev längre då vi slog ihop grupperna. På måndagens körtur skulle vi köra till vändplatsen längst bort innan man kommer ner till Högfors. Det som var annorlunda denna gång var att de hade avverkat skog på vänster sida, jisses vad olikt sig det var! Det var dessutom en skogsmaskin kvar där som höll på och grejade med träden, den lät ganska högt och det knakade och brakade. Hästarna lyssnade en hel del och blev lite spända men skötte sig med bravur, riktigt lugnt ock stilla!

Sen idag blev det en lite lugnare tur då även Ior fick komma ut och bli körd. Han har fått tagit det lugnt ett bra tag då han varit lite krass i sin kropp. Men nu är han på G igen, och oj vad pigg han var! Nog hade han energi allt gamle herren. Han tyckte det var super kul att få följa med ut, och fick sig riktig stretching och äpple när vi kom tillbaka. Härligt med glada hästar!

Idag har jag även varit och handlat lite grejor till agility tävlingen som är på lördag. Det blir en liten överraskning till alla som deltar på slutet!

// Olivia

1 kommentar: