onsdag 14 maj 2014

Såhär ligger det till...

Nä nu har fingrarna kliat tillräckligt länge. Jag har försökt att hålla mig borta från bloggen för att ta tag i viktigare saker, inte helt lätt alla gånger måste ja medge! Ibland så ligger det liksom på ens axlar, men nu känns det som om det hela "måste blogga" konceptet försvunnit. Precis som Isabell har skrivit så är det mycket som ska göras nu, det är skola, körkort (för min del) och dessa saker runt omkring som lär ta upp ens tid. När schemat sedan spricker så blir det bara ännu mer att dona med.

I stallivet så rullar det mesta på med hästarna, det finns en massa att städa (hehe igen) så det ska jag fixa med tänkte jag...allra helst foderkammaren hujedamig!  Och så alla dessa hovar, jotack det finns massor av dem, vi ligger lite ur fas med schemat även där så nu gäller det att jobba ikapp. Amanda fyllde ju även år här i måndags och kommer att få sin present nu på söndag, vi får se om hon blir glad!

Och inlägg om hur vi hittade våra kompisar (ponnysarna) kommer att komma, vi har inte glömt bort det! Men vi lär bara ta oss tid till det. När skolan är klar och allt annat sådant där "stort" så kan man ändra om lite grann igen, hehe.

Hästarna då? Jodå, Aramis och Goliath mår bra. Aramis har skaffat sig (kanske alltid har haft?) en större mage så den lär ju få lov att krympas igen...han lossar i varje fall mycket hår! Haha. Och så Goliath, han har fått en liten skum knöl på vänster fram som ska masseras 1 gång om dagen. Det är ingenting han känner av men den ska ju ändå inte vara där. Så vi får väl se hur det utvecklar sig!


// Olivia

2 kommentarer:

  1. Va ska hon få? (Hehe nyfiken! )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Privatlektion av Mikaela med valfritt innehåll! :D

      Radera