lördag 31 maj 2014

Pysseldag med dvierse

Idag har det varit en riktig pysseldag med diverse olika grejor. Det som stod högst upp på agendan var att hämta hem de nersågade träden ifrån sommarhagen, hämta upp lite stolp och ta undan lite skräp med hjälp utav fyrhjulingen, en bra grej den där...men i vilket fall så förbereder vi för att kunna släppa ut hästarna så småningom. De var bra sugna redan nu det fyrbenta men icke, de fick tyvärr stanna  i sin "bashage".
Fina Shaggy från idag då han kikade på vad de fyrbenta med horn gjorde utanför hagen...)

Annars då? Jo Agnes umgicks med Nitro idag, både i paddocken och lite ute i sommarhagen. Det gick bra för dem båda vilket är roligt att se!. Dock känns han så stor när man är van vid att stå bredvid "små" D-ponnysar (om vi inte räknar med Aragorn då!) Jag var även duktig och försökte ta några kort på både honom och Agnes. Sen blev det även lite kort på stalletochalltruntomkring för ett framtida inlägg då vi fick önskemål om det. Getterna fick också vara med på kort idag, men dessa blev väl inget att hänga i julgranen då det mesta blev suddigt, men va tusan, man ser ju vad det ska föreställa i varje fall!
Fänlids Dacke som var lite nyfiken i en strut

Både Aramis och Goliath fick en "chilldag" idag, men båda två var med ut på turen runt kalkbrottet igår, så nog har de gjort sig förtjänt av lite slappa runt tid!



// Olivia



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar