söndag 11 januari 2015

Helgen denna gång

Idag är det söndag,  helgen går mot sitt slut...ja vad har hänt under denna helgen då?  Jo nu ska vi se. ..

I fredags så hade vi ridlektion.  Det blev dressyr som stod på schemat. Underlaget i paddocken var väl inget att hurra för,  men vi tog oss fram.  Efter kvällens sysslor så börjades det med "syjunta" i vardagsrummet där Alva,  Amanda och Victoria började på med sina medeltids kläder. Och sen så var det dags att sova. .

Lördagen rivstartades med sandning i hela hagen då det var is överallt. Under tiden så började snön dala ner. ..Sen så verkades det hästar,  försök till att hämta spån, mockades i lösdriftarna och boxar osv. Under denna tiden så var det snöstorm ute och en del hästar fick komma in och få täcken på sig. Mot kvällen så lugnade vädret sig och vi tog in lite kusar och grejade med. 

Och så härliga söndag. ..hehe.  för tillfället sitter jag i lastbilen tillsammans med farfar påväg mot Sala för att hämta hö.  De andra sköter gården hemma. Så det är väl ungefär det som jag kommer göra under dagen,  åka lastbil.  Men det är en viktig uppgift. Hästarna måste ju ha bra käk!  När jag är hemkommen så får vi se vad jag hinner med. .

Det var denna helgen det,  vad har ni gjort? :)

// Olivia

2 kommentarer: