lördag 12 januari 2013

Hästar hela dagen lång!!

Hela dagen har bestått utav hästar och allt därtill! Dagen startade som vanligt med vattenpåfyllning, sedan frukost till Grålle, gav kaninerna morötter och så fick hundarna frukost. Till sist var det även vår tur att käka lite :D Sedan var det dags för mockning, vilket gick väldigt snabbt idag! :D

Det kom en hel hög med fodervärdar, vilket var väldigt kul. Jag och Isabell frågade dom om de skulle med på en tur till andra sidan vägen, och de ville de. Hela stallet blev proppfullt med ponnyer och människor. Alla skötte sig som vanligt utan problem. Vi blev 13 personer ute, så det blev ett långt led ute på skogsvägarna.

Jag körde Aramis medan Isabell satt bakom och hade Indigo på släp, Alma körde Ior och hade med sig Victoria och Linnea, Amanda körde Gucci och hade sin kompis Tin tin med sig, Sara red Exet, Tilda red Killen, Linnea red Nicke, Julia red Porthos, Matilda red Durin, Emelie red Turbo och Emilia red Dacke. Alla skötte sig riktigt bra idag och vi tog oss fram utan problem. Väl tillbaka till stallet så blev hästarna borstade och stretchade innan de blev utsläppta i hagen. Haha, de är för roliga när varenda ponny ligger och rullar samtidigt ! :P

Johanna körde även Donald idag. Hon hade med sig Agnes på Shaggy och Amanda på Erling ut i skogen. Det hade gått riktigt bra och Donald hade skött sig med bravur!

Jag och Isabell gick upp för att äta lite innan Matilda skulle komma, vi hade bestämt att vi skulle rida ut en sväng med Grålle, Goliath och Nelson. Vi red ut på en lugn skrittur vilket gick suveränt.
Sen kommer ju alltid kvällen och då var det dags för att blanda foder, fylla vatten, kvällsmata kaniner och getter.

Medan vi alla var ute idag så hade duktiga Mikaela verkat Goliath, Nelson och Shaggy, Exet ,Indigo, Ringo, Jehu, Zingo och Nicke. Så nu har hon gjort manikyr och pedikyr på de alla, och imorgon är det de andra shettisarnas tur! :)

Och nu sitter vi här i soffan tillsammans med Tobbe och Mikaela, medan Agnes och Amanda städar. Haha, det är tur att ni finns Agnes och Amanda så att det blir någon ordning på saker och ting! :D Städpatrullen nummer ett!
Imorgon är det en ny dag som väntar med allt därtill :D






































// Stalldrängarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar