tisdag 29 april 2014

22:04

Just nu har det blivit lååånga dagar då vi inte kommit in förrän vid 21.00 snåret. Men idag kom vi (eller jag) in vid 20.00 i varje fall, så det blev inte lika sent! Eftersom Bentely hade drabbats av någon form av streptokocker tjottaheiti bla bla som är väldigt smittsamt så är han och Jehu avsides och får inte klappas och sådär. Såklart så tar ju allt längre tid när man måste byta kläder, sprita händer och ge medicin. Bentely och Jehu mår i varje fall bra men i vilket fall som helst så tempas ALLA hästar varje dag för att se så att inte någon annan ska ha fått feber. Tjohoo, så ny hoppas vi att ingen annan drabbas också!

Men till lite roligare saker, i söndags red jag ut på Goliath tillsammans med bästa Isabell och Amanda som red på Nelson och Aramis. Vi skrittade runt crossen på kvällskvisten när det var sådär lagom härligt att bara lunka på. I söndags så kom det även en hel del med förståndshandikappade människor hit för att fika och titta på alla djuren. Några fick även åka lite häst och vagn i paddocken tillsammans med mig och duktiga Aramis! Det var miljöträning för lille herrn med höga ljud och mycket spring och sådant runtomkring. Men oj så duktig han har blivit, stolt matte!

Och så till igår, jag hängde med ut tillsammans med gruppen på Goliath. Set gick riktigt bra för alla tills dess att vi var på väg hem genom skogen, då blev det lite rodeo för en del. Men alla klarade sig fin fint ändå så det var ju huvudsaken! Annars så har det varit det vanliga...spännande :D Och på torsdag är det gymkhana tävling, gissa vilka som ska vara med? ;)

// Olivia

3 kommentarer:

  1. Ska du vara med? Och Isabell? :P

    SvaraRadera
  2. Haha! Lycka till♥ ja vet inte :o Men du gjorde en såndär lurig smiley på slutet så jag drog till med något!

    SvaraRadera