lördag 1 mars 2014

Fredag & lördag

Igår var det fredag och sportlovsridning här på Jan-Ols! Det kom 14 tjejer som skulle med ut på en barbacka tur. Aramis fick följa med som promenad häst, vilket han tyckte var kul, fast lite seg blev han allt på hemvägen.

På kvällen hade vi även frihetsdressyr från marken på lektionen, så då fick några hästar komma in en andra gång, dock så var det mer arbete mentalt än kroppsligt så hästarna hängde på bra! :)

Och så en snabb update om dagen, det har snöat inatt (SUCK!) så det ligger ett litet lager med blötsnö över de nästan bara vägarna. Jag och Isabell tog in Aramis och Indigo för att leka med dem i paddocken med bland annat den gröna bollen. Nelson fick stå inne i stallet medan vi var i paddocken då han är halt och för tillfället går i lite "sjukhage = paddock". Förhoppningsvis får han komma ut i lösdriften imorgon igen! :D Jaja tillbaka till små grabbarna, de härjade på bra i paddocken, plus att Amanda tog bilder, kul! Sen så tog jag, Amanda och Agnes in grabbarna grus och red runt grannen en sväng, det var en hel del med snö både på marken och i träden på stigen...så grymt snöiga hästar och ryttare blev det som kom hem. Det blev lite snabb lek i paddocken också innan de fick knata ut i hagen igen. Och nu är det dags för människolunch! ;)

Bilder från dagen kommer!


// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar