tisdag 18 mars 2014

Får vi presentera...

Jag tycker att vi varit dåliga på att tala om vilka de 3 nya hästarna är. Vi hämtade ju hem Prinsen och Knut för 2 veckor sedan, så jag börjar att skriva lite kort om de två.

Namn: Lilla Prinsen
Smeknamn: Prins/Prinsen (Ibland prinskorven!)
Ras: Minishettis
Född: 2007-04-06
Färg: Skäck
e: Harm v. Keizershof 
u: Sandbackas Cola 
Ägare: Isabell Berglund

Övrigt: Prinsen är inkörd och en riktigt duktig körhäst. Han är lugn och stabil och är ingen häst som hetsar upp sig i onödan. Han ser ut som ett troll, men ett väldigt sött sådant. Han har mycket man och svans (å päls!) och små minihovar. Han är dessutom mindre än Indigo...Prins och Isabell utgör (tillsammans med Nelson ) i varje fall ett grymt team, skäckteamet!




Ni fick några dagsfärska mobilbilder på lille herrn...

Näste man till rakning, eller jag menar till beskrivning:

Namn: Knut från Nyhammar
Smeknamn: Knutte
Ras: Minishettis
Född: 2013-07-26
Färg: Isabell
Ägare: Victoria Jansson

Övrigt: Knutte är ju knappt 1 år gammal, så han lär sig något nytt varje dag! Men för att vara så lugn och mer eller mindre ohanterad innan Victoria fick honom så är han en riktig liten klippa som är väldigt lättlärd. Det ska bli spännande att få se honom och Victoria i framtiden.


Lille knodden!


Och så den siste herr, Bentely. Bentley är en shettis valack på 3 år som är här på inkörning och inridning. Hans ägare är även samma ägare som har Nitro, den häst som Agnes kommer att ha sen. När Bentely är redo och säker i vagn så kommer Nitro och han att byta plats :) Som jag har upplevt Bentley så verkan han vara en väldigt positiv och känslig individ som är grymt nyfiken. En liten pudding!





Ringo, Exet, Indi och Goliat fastnade oxå på bild!








// Olivia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar