lördag 13 april 2013

Pysseldag idag

Jaha nu börjar dagen närma sig sitt slut..eller nej inte än ;) Det är världens skitväder här med en MASSA snö både på backen och på väg ner från himlen. Mockningen idag gick riktigt tungt med all blötsnö, och även uppdragningen av spån i skottkärran gick super segt. Men bra träning blev det x) I lilla hagen så var all skit översnöad så vi fick gå och leta skithögar, väldigt roande måste jag säga. Efter den trevliga mockstunden med blöta ponnyer och en hög med människor så gick vi in och käkade lite mat. Sen skyndade vi oss ut för att fylla på hö ås smågrabbarna och silage in i stora lösdriften.
  Nästa ''projekt'' blev att knata ner till stallet för att mocka u boxarna och fixa i ordning till getterna. Amanda mockade, Agnes hämtade halm, Isabell sopade och jag öste ut getbajs. Teamwork kallas det ;)  Haha, getterna fik springa lösa inne i stallet och de var överallt och ingenstans! Amanda och Victoria gick även ut med sågen i högsta hugg för att ta ner några grenar så att getterna kunde käka lite sly.
Innan vi knatade upp till huset så tog vi med oss hinkar och dyl plus lite träns som vi skulle smörja. Så nu är Erlings, Durins, Nickes, Dackes, Porthos, Shaggy, Aramis och Goliaths träns mjuka och fina igen.! Snart ska vi väl gå ut igen och blanda foder och göra klart de sysslorna. Amanda och Agnes sover över inatt så vi får väl se vad vi kan hitta på ;) 
// Stalldrängarna




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar