lördag 14 maj 2016

Vad händer...

Alltså hur är det möjligt...snö. I mitten av maj. Efter en hel vecka med strålande sol och sommarvärme där man gått i linne och blivit solbränd, till temperatur runt 0 och ett vinterland. Jag säger då bara det...fy tusan!

Det enda positiva med att de flesta hästarna har vinterpäls kvar är väl att de kan använda den till detta snöväder. Det är lite sämre för några av herrarna som faktiskt tappat sin päls och har sommardräkten. Goliath fick faktiskt på sig ett regntäcke igår kväll eftersom han i jämförelse med Aramis är riktigt tunnpälsad, vilket hade varit det logiska vid den här tiden på året. Som tur är så började det regna till slut efter 9.00 tiden idag, så snön försvinner sakta men säkert.

Under helgen ska vi ha städning, vilket tanken från början var att städa ute på stallplan samt på gården inför våren. Lite vårstädning helt enkelt. Men det fick bli stallstädning samt husstädning där det gick att ta sig an saker utan att de är begravda i blötsnön. Så tack till alla som röjt och fixat nere i stallet idag, blev grymt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar