fredag 16 oktober 2015

Helg igen!

Det är äntligen helg ännu en gång. det är sjukt hut fort tiden rusar förbi. Nu har det blivit standard att ha is på bilen på morgonen och det är isigt ute. Burr, man känner att man inte riktigt är invand i det här kalla riktigt ännu! Hästarna sätter då päls för fullt, i varje fall de flesta. De blir så himla mysiga när de ser ut som fluffbollar.

Mikaela har åkt ner till Hällekis med Aragorn och Merlin för att träna för Honza Blaha. Så under 4 dagar håller vi andra koll på gården. Lektionen idag blev balansridning med syftet att mer eller mindre bara ha kravlöst roligt med diverse övningar till musik. Riktigt skoj med världens bästa hästar och såklart en himla rolig grupp.

Under veckan å har jag varit hemma under två dagar eftersom jag hade en grymt svullen fot efter olyckan med grepen. Men i onsdags så var jag fit for fight igen och har sedan dess krigat på som vanligt. Himla skönt att vara i vanliga vardagen igen. Förutom det bestående såret som säkert kommer ta en stund för att läka så syns det inget märkvärdigt. Jag hade en himla tur i oturen.

Till helgen så blir det till att greja med torpet och hästar såklart, precis som vanligt med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar