måndag 26 oktober 2015

De 3 finaste

Det var över 1 vecka sedan shettisgrabbarna fick vara ute på körning. Det är ju älgjakt och den första veckan är ju alltid intensivare än de andra. Så vi har hållit oss på hemmaplan och främst i paddocken under den tiden. Men igår var det äntligen dags att ta sig ut från stallplanen och röja i skogen med de bästa. Jag tog mig upp på hästryggen på underbaraste Goliath. Amanda fick köra fina Aramis och snälla Victoria tog och körde köttbullen Goliat.


För ovanlighetens skull så var Goliat verkligen helgalen, så himla roligt att se! Han tog trav självmant redan bort från stallet, superroligt ! Aramis var inte sen med att ligga på och Goliath tyckte att det var minst lika kul...Maria åkte med Amanda och hade Mackan på släp. Vi röjde runt crossvägen med 4 halvt övertaggade hästar. De var bara något svettiga bara när vi kom hem igen. Den som jag blev mest imponerad av var lilla Goliat som faktiskt höll igång hela vägen och var med de andra och sprang. Så roligt att han orkade och ville hänga med, duktiga hästen!

Goliath och Aramis tyckte det var superroligt och det var verkligen skönt att få komma ut lite och bara vara. Fler sådana här turer tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar