söndag 19 april 2015

Häst nr 2 och 3 samt kaniner

Efter Tiki var det Luvans tur.  Jag måste tillägga att både damerna kom och mötte upp oss i hagen och helt klart ville följa med in. 

För Luvans del så stod det verkning och sedan sättas för vagn på schemat.  Det var premiär för damen att spännas för. Men det var verkligen inga problem! ! Hon var stencool och tog det hela med ro om än med en härlig framåtanda. Det var super kul att få vara delaktig i det här steget och se hur mycket hon vuxit både i kropp och mentalt.  Ni har gjort ett super jobb Louise!

Efter att lilltjejen hade dragit vagnen till åkern så tog vi av alla grejor och gjorde även här en hoppsession med inslag av burnout a la deluxe. Lika roligt den här gången med!  Men vilken skillnad det är på systrarna, de är verkligen kontraster till varandra.

Såklart hamnade det en hel del på bild vilket går att se på bland annat Louises blogg. I vilket fall som helst så spände vi för Luvan ännu en gång när vi skulle tillbaks till stallet. Och även här var det inga problem.

Sist men inte minst fick Malaga komma in.  Sist jag träffade henne så stod hon på boxvila och var även med om en incident. Den här gången var betydligt trevligare då hon var frisk! Hon är verkligen superfin och det är inte varje dag man träffar på en spanjorska. Jag kikade på när Louise grejade med Malaga på åkern och lyssnade på vad hon sade. Det var väldigt intressant att få se och höra lite nya tankar.

Innan vi begav oss hemåt så klappade jag ju även på kaninerna  Luna och Nova som bor i stallet. De är så söta! Om än små i jämförelse med Pippi och Alfred hemma på Jan-Ols.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar