tisdag 3 mars 2015

Från stallkvällen

Stallkvällen blev riktigt lyckat! Efter att alla hade anlänt så drog vi igång med en borstningstävling där de fick vara i lag. De som hade den mest välborstade och snyggaste frissan på sin häst skulle vinna. Alla fick börja samtidigt och hade totalt 20 min på sig att bli klara, sedan fick de visa upp sina hästar i paddocken i både skritt och trav för att sedan ställa upp den. Jag kan säga att det var då verkligen inte lätt att utse en vinnare! Alla hästarna var verkligen superfina och välborstade. Men till sist fick vi ändå fram ett lag som vann en varsin ryktpåse med borstar med Lena Furuberg motiv.

Malin och Julia med Aramis

Maja och Emilia med Prinsen

Magda och Lucas med Jehu

Elsa och Wilma med Dacke

Frida och Tindra med Knut

Julia och Moa med Killen

Koraima och Maja med Gucci

Ronja och Thelma med Turbo

Maja och Inka med Exet


Selma och Fanny med Goliat
Vinnarna: Ronja och Thelma med Turbo!!!


Nästa tävling blev det ett pulkarace med människa där lagen fick dra varandra genom paddocken, för att sedan byta av till blindbock och ta sig i mål. Det blev lite goa skratt när förvirrade barn/ungdomar irrade runt i paddocken! Vinnarna i denna omgång blev Maja och Koraima som vann en varsin godispåse samt en nyckelringshäst.

Efter allt spektakel var det dags att ta sig in i klubbrummet för att sätta på filmen och käka pizza, dricka läsk och massa godis och chips. Det blev en uppskattad kväll av alla som helt klart kommer göras om igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar