tisdag 31 mars 2015

De små killingarna

Årets första killingar är födda! Elsa fick tvillingar i år, en pojke och en flicka. Lilla Idun föddes först och strax efter kom Sven. Johanna, Mikaela och Indigos uppfödare Frida var med under killningen och allt gick så bra. Själv så var jag på jobbet och fick en bild på de två underbart söta killingarna. Elsa är en super duper mamma som tar hand om båda sina små. Hon tvättar och pratar med dem och låter oss hålla dem och klappa. Det är riktigt häftigt hur trygga de är och låter oss få vara med under all tid.




Nu på kvällen så har vi suttit därinne och haft dem i knäet samt sett till så att de ätit. Sven är ett riktigt matvrak medan Idun inte är lika tarv. Men hon äter i varje fall! De är så sjukt små och helt bedårande, man vänjer sig då aldrig! Elsa var trött när vi lämnade dem och lade sig ner och idisslade under värmelampan med de två små stod vinglade med halvslutna ögon.




Nu är det bara Grimla och Eira som är kvar, förhoppningsvis får de endast en killing var, men med tanke på storleken på magarna så ser det ut som om det kan komma fler. Vi får snart se!!!!

Finns fler bilder på www.janolsgarden.blogspot.se!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar