söndag 13 december 2015

Veckorna blir färre och färre

Helgen är slut ännu en gång. En ny vecka börjar redan imorgon och de blir färre och färre för detta året. Snart är det dessutom julafton och snön den verkar ha gått i ide den med! Vi har i varje fall haft strålande fint väder med minusgrader hela helgen vilket var välbehövligt med tanke på den grå och slaskiga tiden som varit. Hästarna är mer nöjda när de kan få vara torra och fina samt lösdriften. Det dryga är väl att det är knöligt i hagen åt dem men när det förhoppningsvis hamnar ett mjukt tjockare lager snö ovanpå så är ju det bekymret löst.

Idag så har jag hunnit med en rolig promenad med Aramis tillsammans med Knut och Victoria. Vi stack ut i skogen på diverse småstigar en liten stund bara för att hitta på något annat. Det var riktigt fint ute när det ligger ett tunt och frostigt lager med is på all växtlighet och det knastrar sådär härligt under fötterna. Hästarna verkade uppskatta det kravlösa uppbrottet och fick genast bättre framåtdriv när vi tog oss av vägen.
Utöver det så fick Goliath komma in. Jag tänkte om vi skulle vara i paddocken men det kändes så tråkigt så det blev inte särskilt långvarigt. Så jag åkte snålskjuts upp till grinden på herrn bara sådär utan någonting och det var mycket roligare. Ibland krävs det då inte mycket!

Annars så mockade jag bort allt överflödig halm och hö utanför logen och lyckades verka två kusar. Ja, sen så har det inte blivit särskilt mycket mer. Det känns som om man inte hunnit med ett dyft överhuvudtaget. Men nya tag till nästa helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar