söndag 9 november 2014

Söndag 2914-11-09

Idag hade vi årsmöte här i stallet. Vi var en liten hög med folk som klämde in oss i klubbrummet med en massa fika och drickbart. Lilla Kattis satt i hörnet och kollade på allt folk som pratade en massa. Men hon verkade inte jätte besvärad! I varje fall så kom vi fram till en hel del bra saker, vilket var kul. Nu är en ny styrelse vald samt en "styrelse" till ungdomssektionen. Det verkar bli bra det här!

Sen så hade fredagsgruppen sin lektion idag då den blev framflyttad. Vi körde på lite akademiskt uppsuttet i paddocken med Goliath, Nitro, Erling, Donald, Zingo och Ior. Idag var det riktigt roligt och det går ju framåt, fast vääääldigt sakta (för min del då!) de andra var superduktiga och Zingo var som ett ljus idag (peppar peppar)! Annars så kan ju han har lite hyss för sig, den lille ligisten.

Även leran utanför lösdriften blivit undan körd, så nu är det värsta lerhögen mitt i hagen. Men nu slipper hästarna klafsa runt med lera upp till knäna när de går utanför lösdriften. Tack för hjälpen!


 Nu på kvällen så fick Aragorn och Aramis komma in en sväng för lite borstning och kollning. Aramis knöl på mulen blödde lite men syntes annars knappt. Jag sprejade på hans hovar med sole cleanse och klippte även en liten svanstuss av hans svans, precis som på Goliath och Porthos. Så snart ska det skickas iväg! Aragorn verkade lite små halt, hans hovböld som han hade för inte så länge sedan har kommit fram i sulan nu så förmodligen är det det som spökar. Sen så lyckades väl den store vita herren med att halka till i lösdriften tidigare idag när vi fyllde på hö...han kan då alltid fixa till något!



// Olivia

1 kommentar:

  1. Lilla prinsen var också lite halt, för jag hade han igår ;) \\ Julia

    SvaraRadera