måndag 25 april 2016

Äntligen körtur bakom herr vit

I helgen blev det motionering av hästarna, samt massa getmys! Dessutom så har vi premiärgrillat på uteplatsen, himla mysigt med god mat och grymt sällskap. 

I lördags blev det uteridning med Goliath tillsammans med Jennie, Maria, Alexandra och Johanna. Det blev en tur mot mullen och sedan upp för stigen, en riktig klätterstig med riktig träning för hästarna. Vi som satt på och åkte snålskjuts fick hålla i oss för att inte glida bakåt..dock så lyckades Jennie med att åka bak så pass att Erling bockade! Och Jennie, ja hon åkte av. Haha, herregud vilka galna skratt det blev under den turen alltså....

När vi var tillbaka så hade snälla pappa bytt ut hjulen på shettisvagnen...vilket innebar att jag ÄNTLIGEN kunde köra Aramis igen efter att det blivit barmark. Så himla roligt alltså! Aramis var helt underbart grym och ja, helt underbar. Så himla roligt var det att äntligen sitta bakom  just den runda shettisrumpan. Vi hade även med oss Alexandra och Victoria som körde Ior och hade Knut på släp och såklart Viktoria som körde Goliat. Goliat har blivit väldigt duktig och ser väldigt snygg ut i kroppen nu. Härligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar