måndag 17 augusti 2015

Söndag

Efter en riktigt rolig kräfskiva uppe på fäbobacken så blev det en sen lördagskväll.  Även fast det blev lite mindre sömn så var jag inte jättetrött. Så söndagsmorgonen kördes igång med att ta ut hästarna i stallet för att sedan följs av verkning.  Nitro,  Nelson och Killen fick sina hovar fixade innan jag var tvungen att pausa lite.  Efter detta blev det mockning tillsammans med Emilia.

Men sen så!  Då blev det lite mer hästigare. Aramis fick komma in och tanken var att köra ut en sväng.  Emilia ville följa med på Dacke och även Maria hängde på med Mackan. Det blev en riktig röjar tur hela banvallen med en hel del fart!  Hästarna tyckte det var superkul och brassade som bara den. 

Efter Aramis fettförbrännartur så fick Goliat och Goliath komma in.  Goliat skulle också behöva motioneras men hans hovar är lite ömma så vi väntar på boots innan vi kan röja på det grusiga underlaget.  I vilket fall så fick båda herrarna vara i paddocken och fokus var på frihetsdressyren på diverse olika vis.  Emilia var även med och fick testa leka med båda ponnysarna. Det såg jättefint ut och det var nyttigt för grabbarna att leka med en annan människa.

Paddocken blev även så gott som färdig så nu ser det ännu bättre ut än innan!  :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar