onsdag 25 februari 2015

Onsdag

Här ekar det tomt, men så kan det bli ibland! Under helgen så blev det ju som sagt en promenad med Aramis och Goliat, samt lite lek.

Men under söndagen fick Goliath på sig selen och pulkan igen. Denna gång hade vi sällskap av Erling, Knut och Indi. Hehe, Goliath hade en del durer för sig denna gång. Det blev nämligen bakutsparkar! Jani, det blev lite action. Det kändes mer som protestering för att han inte fick springa iväg när han ville. Han fick draglinorna mellan benen, han fastande, det skramlade...ingenting som han brydde sig i. Utan det var när han blev "springig" och inte fick springa iväg som bakutsparkarna kom. Han stod mer stilla och hoppade till, men sen så talade jag om att sådär får man inte göra och tömkörde honom tills han kändes stabil igen för att sedan avsluta med att sitta i. Då gick det fint. Det känns skönt att det händer lite grejor så att man vet hur han reagerar i olika situationer. Vi har att träna på och det kommer vi att göra också, han är duktig i vilket fall som helst. Vi båda lär oss hela tiden.


under veckan så har Aramis blivit körd måndag, tisdag och idag. Goliat blev körd i måndags och Goliath blev lite spontant lekt med på måndagen och riden idag. Ungefär så har det sett ut. Alla 3 grabbarna skötte sig och var riktigt framåt, något som inte är särskilt ovanligt! :D




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar