lördag 24 mars 2012

Bilåkning hela dagen

Som vi skrev igår så skulle vi till Ullared idag och även hämta hem den nya hästen! Vi gick upp kvart i fyra i morse och stack iväg mot Ullared...under resan dit så såg vi en älg, en uggla, tranor, gäss och runt ett 20 tal rådjur, utan att överdriva. Vi följde vägbeskrivningen mot Ullared till punkt och pricka..men trodde vi hade åkt fel så vi vände en sväng och tog en annan väg. Men efter att vi åkt på 153:an ett tag så upptäckte vi att vi hade åkt rätt väg innan med. så där försvann lite tid. När vi äntligen kom fram till Ullared så var klockan runt halv tio, in, ner till hästsortimentet och köpte lite grejor dels till föreningen och sen till oss själva. Sedan bar det av upp till allt annat, vilket var kopiöst mycket grejor! Vi tog det nödvändiga och blev klara på 2 timmar ungefär.

Ullared

Lite roligt namn AGNES(hög)  :)



Nästa stopp skulle bli att hämta den nya hästen, Shaggy. Han är en welsh/shettis korsning på 8 år i färgen skimmel. Han är ett litet charmtroll som verkar trevlig. Han var super duktig att gå in i transporten och det gick jättebra att åka hela vägen hem till Jan-Ols. Några stopp på vägen blev det där han även fick smaka lite minimorötter! Mums! Han står just nu inne i stallet med Killen som sällskap, men kommer få komma ut i hagen imorgon igen :)







Sammanlagt har vi åkt drygt 100 mil på en dag...vi har endast varit ur bilden 3 timmar och sedan åkt konstant från kvart i fyra på morgonen till kvart över åtta på kvällen..så nu är man trött! Sammanlagt har vi sätt runt 60 rådjur idag, haha !





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar