torsdag 11 februari 2016

11 februari 2016

Här blir det lååångt mellan inläggen men men! Imorgon är det fredag igen. I veckan har vi haft isgata, lera och nu snö, igen. Hästarnas aktivering har ju inte varit super duper bra direkt. Aramis och Goliat har inte blivit körda på jag vet inte hur länge. Som jag saknar att köra! Dessutom så behöver de vääldigt runda herrarna lite mer motion än hagvistelsen samt leken där. Tur att de har så pass bra hagar ändå så att de kan röra sig samt massa kompisar att härja med. Goliath har blivit ridit en del ändå, faktiskt Aramis med. Så lite aktivering har det väl blivit. Så har vi såklart lekt och härjat i paddocken efter möjligaste mån.



I tisdags så upptäckte jag att Aramis var halt. Vi lekte lite på volten och ha  markerade på vänster fram. Frågan är om det är en liten hovböld som uppkommit eller om det sitter högre upp. I övrigt så verkar han då inte särskilt medtagen, han är lika social och tokig som vanligt!

Till helgen så blir det roadtrip till Smedjebacken till en getgård, spännande! På måndag kommer veterinären för att ha tandkontroll, så då blir det fullt upp! Sen så kommer det lite annat spännande folk i veckan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar