måndag 23 november 2015

FRIENDS ARENA

Nu är Mikaela, Tobbe, Amanda, Victoria, Jennie, Merlin, Aragorn, Indigo och Bell installerade på Friends Arena. De kommer bli borta en hel vecka för träning och uppvisningar, hur häftigt liksom!?
det har varit en hel del förberedelser här hemma med all packning samt att göra i ordning hästarna och människorna för avfärden. Själv då håller jag mig här hemma och sköter gården samt verksamheten. Det fungerar riktigt bra det med! Meeen det verkar ändå som om det blir en liten roadtrip till Stockholm på lördag för att våldgästa Stor och Liten gänget samt glo på den sjukt stora mässan.

Här hemma så har vi fyllt hö, haft följa John o paddocken med första gruppen och ridit ut en sväng med andra gruppen. Det blev två roliga lektioner med bra energi. Det var riktigt fint ute  mörkret när månen lyste klart på himlen och den lilla snön som finns gnistrade i ljuset. Faktiskt ganska mysigt även om det var lite kallt. Hästarna knatade på med en himla fart så det var bara att hänga med.



Just nu så eldar vi på här inne och har dragit i oss varmt te för att tina upp lite. Imorgon så står det verkning på schemat samt en körtur om vädret tillåter. Jag hade även tänkt att kanske ta mig upp på hästryggen beroende på vad vi känner för. Vi får väl se!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar