tisdag 1 januari 2013

Första januari 2013

Idag är det den 1 januari 2013...2012 var ett mycket blandat år. I början på förra året kom lilla Indigo hit. Han har verkligen gett oss roliga minnen! Tyvärr förlorade vi även två av våra vänner, Sindad och Tarzan. Det togs inte lätt, men vi vet att de vakar över oss alla på de evigt gröna ängarna. Ni är mycket saknade älskade vänner! <3 R.I.P. Sommaren var ju inte den bästa precis, mest regn och rusk, men alla ridläger gick suveränt, även fast det som sagt var en av de sämsta somrarna. Men vi fick ju två nya hästkompisar, Nelson och Shaggy. Dom två har verkligen kommit in i det hela på ett bra sätt, även fast det fortfarande finns mycket att lära sig. Om vi går framåt till hösten så kom ju även Zingo i november och det blev även ett frieri då...i december  anlände även Goliath. Haha, tänk er, i år har det kommit 5 helt olika hästar till Jan-Ols...:D Och nu till Julshowen, det var inte mycket folk som kom, men fasiken vad bra det gick! Allt flöt på bra och numren uppskattades! Och nu om vi fram till nyår, själv så lade jag mig innan tolv...hehe...men nu blidkar vi fram mot ett helt nytt år med nya spännande och roliga upplevelser. Så ett stort GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!

lilla Indi första gången vi såg honom på riktigt. Haha, han ser ut som en gråsten, och var väl typ lika stor som en oxå, men jisses vad många glada stunder han har gett oss med sina knäppa ryck som om han hade en jetmotor i rumpan! 

Simbi, jadu det finns många minnen av denna kämpe, om det är något han har lärt oss så är det att aldrig ge upp! Vila i frid <3


Shaggy kollar varför det står en transport där...inte hade väl han kunnat ana att han skulle hamna här! :D

Hehe, Nelson och Isabell i våras...fråga mig inte vad hon gör! x)

Gottegrisarna, verkligen ett av de gulligaste man kan se!

Lilla Tarzan, många tårar är fällda men du finns alltid kvar här ---> <3

Lilla Zingo, han är en väldigt trevlig liten ponny som har mycket att lära, men det kommer han fixa galant!

Och Goliath...jag ser fram emot att lära känna dig!

// Olivia

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år på er!! Och otroligt fina bilder! <3 :D <3 :) <3

    SvaraRadera