onsdag 3 augusti 2016

Ridläger 2016 v.31

Precis som förra året så hängde jag på ett ridläger även år. Det börjar bli till någon form av tradition det här...en bra sådan dock. I det stora hela gick det suveränt. Vi hade tur med vädret och allt flöt på.

Kort summering av lägret:

Dag 1 stack vi ut på långtur mot tältplatsen i Bränntjärn. Det gick finemang och vädret höll sig suveränt. Tältningen var inga problem, utöver att det kom regn tidigare på morgonen men det överlevde vi. Dagen efter packade vi ihop och red hem mot Jan-Ols gården igen.

Dag 3 blev det långritt runt Ställberg. Herregud vad timmar det blev på hästryggen under dessa 3 dagar. Det trökiga med vägen runt Ställberg är att den är blöt på vissa ställen, och då menar jag verkligen BLÖT. Så det var verkligen inte helt roligt. Det blev nerklamp i gyttjan med Merlin och Nitro innan det blev en provisorisk "genväg" i skogen istället. Man lär sig av sina misstag. Dock gick allt bra och det är ju huvudsaken.

Dag 4 blev det körning för hälften samt dressyr för andra hälften. Eftermiddagen fick bjuda på balansridning till musik.

Dag 5 Det blev en sväng till mulldammarna på taggade hästar och på kvällen hoppning. Haha alla fartgalna grejor på samma dag...vilket ju faktiskt gick riktigt bra!

Dag 6 blev det ombytta roller på dressyren och körningen och under eftermiddagen blev det frihetsdressyr.

Dag 7 det blev ännu en vända till mulldammarna fast denna gång blandat körning med ridning. Under eftermiddagen blev det en specialare med kadriljuppvisning istället för gymkhana.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar