lördag 15 mars 2014

Dagens uteritt

OM NI HAR BILDER FRÅN DAGENS UTERITT SOM ÄR DUGLIGA SÅ FÅR NI GÄRNA SKICKA DEM TILL VÅR MEJL: stalldrangarna@live.se

Det är inte klokt vad lite tid det går åt till bloggen just nu, den är mer eller mindre död. Men i vilket fall som helst så ligger den i varje fall i respirator....

För att det inte ska bli ett miiiiiiiilslåååångt inlägg om allt och ingenting så ska jag försöka vara duktig och bara ta med det viktigaste (kommer inte att funka men kan ju alltid försöka!)

Fast vi tar endast IDAG först och främst denna vända. Vi hade en uteritt idag, dock så damp det ju ner en massa snö inatt så det var lite kivigt att knata ut i morse. Jaja skitsamma snön smälter väl bort snart ändå så. Efter att det blev mockat och fixat så plockades det ut lite vagnar och sedan plockades det in hästar för ändamålet. Hehe, eller ja inte bokstavligt talat då, hästarna togs in för att bli borstade och pysslade med!

(Snodde Mikaelas bild)


Jag, Isabell och Mikaela gick/tömkörde våra småhästar (Aramis var en STOR häst bredvid Indi och prinskorven!) men vi åkte lite snålskjuts i varsin vagn när det började gå upp mot lite högre gångarter, ponnyskruttarna hade dock raketer i rumpan så de hängde på utan problem. Vi red/körde/gick ner till badplatsen vid Högfors där vi stannade för att steka korv och käka fika. Vädret var suveränt och efter att pappa dragit en plogrunda med traktorn nere på banvallen så var det även kördugligt!

Turen blev så lyckad den kunde bli (ja om vi bortser från snön då!) och alla kom hem välbehållna och fullproppade med kakor och korv. Sedan var det den vanliga proceduren, stretcha, borsta, släppa ut i hagen osv. Och så alla dessa goa rullningar som blir när hästarna kommit ut i hagen, mysigt! Och så givetvis allt detta hår som fastnar på ALLT, man kanske skulle spara lite och fixa heltäckande dräkt åt sig själv till nästa vinter? Det finns ju lite färger att välja på, grått, svart, melerat, rött, vitt, fläckigt, beige bla bla bla...

Jaja, sammanfattat: GRYM UTERITT!


// Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar