måndag 6 augusti 2012

Bloggar från GOTLAND!



Det har blivit ganska dålig uppdatering här från Gotland..men det beror på att vi har haft problem med internetet! Som tur var så fick vi hjälp med det idag :D Hmm…vi har haft super bra väder både i förrgår och igår..idag var det tyvärr lite sämre. Om vi tar allt från början i korta drag:

 Resan hit gick bra, men var riktigt långtråkig. Inte mycket sömn och vi var alla som döda sillar när vi äntligen kom till tältlägret. Jag och Isabell skulle sova med Tobbe och Mikalea första natten i tältlägret då resten av gänget skulle komma på söndagen. Att sova i tältet gick faktiskt bättre än väntat och vi fick även besök av en liten katt. Som dock blev avvisad snabbt då den kissade på tältet :S Inte bra! Haha, i varje fall så gjorde vi inte särskilt mycket förutom att sticka iväg till Tofta strand för att ta ett bad..det blev bara jag och Isabell som hoppade i havet! Annars så kollade vi mest runt på tält lägret  och försökte vila/sova.

Igår så öppnade själva medeltidsmarknaden, det kom hästar på led med sina riddare och vi såg en hel del med roliga och häftiga medeltidakläder. Vid 14.00 tiden anlände resten av semesterfirarna och vi möttes upp för att planera resten utav dagen. I varje fall så skulle jag, Isabell, Viktor, Tobbe och Mikaela sticka ner till stranden nedanför ringmurarna och titta på invignings fest för årets medeltidsmarknad! Det var  shower och sång och musik! På slutet av allt så blev det pilregn över havet med brinnande pilar! Plus att de tände eld på ett gigantiskt M som stod ute i havet, riktigt häftigt! Vi tog kort men kameran har Mikaela och Tobbe:P På kvällen kom vår (Viktors och min) och farfar och hämtade upp oss. Sen bar det av mot bygdegården där jag och Isabell ska bo resten av veckan.

Och idag har vi mest lullat runt på medeltidsmarknaden men ven käkat glass på glassmgasinet nere i Visby hamn där det finns hela 160 sorters OLIKA kulglassar!  Vi har även handlat lite grejor på marknaden och käkat massvis med brända mandlar :P Men just nu spelar Isabell och Viktor kort medans jag sitter och skriver..men men, hoppas att ni har det bra på Jan-Ols och ta hand om er!!!! :)


// Stalldrängarna 











6 kommentarer:

  1. Mandaaa och Aggeee6 augusti 2012 kl. 20:33

    Nice! Hoppas n i har det bra! Här på Jan-Ols är allt toppen!Men regnet öser ner xD

    Kram Mandaaa och Aggeee


    // Manda flanda Gotlands Anda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra och fy för regn :S vi hade lite regnstänk igår men inte så att man kan kalla det för regn x)

      Radera
  2. Oveson (maskot) ;)6 augusti 2012 kl. 20:36

    Ser riktigt härligt ut! Tror jag tar ett snabbflyg och kommer :)

    Vi har det bra, både getter, kaniner, hästar, hundar och katter!

    Sheriffen håller koll! :)

    Ha det kanoners, så hörs & ses vi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, eller hur :P Så bra och det gör vi garanterat! :D

      Radera